100% Ducati

Verkoop

Een klein stukje Italië in ons eigen Brabant. Laat in onze showroom het pure gevoel uit Borgo Panigale tot je doordringen. Beleef de passie, de historie en de liefde voor techniek en design zoals hij bedoeld is door de ontwerpers en technici uit Bologna. Voel, zie en ervaar de complete modelreeks van Ducati en natuurlijk de Scambler met (kan het anders???) een Italiaanse espresso, of bekijk in de koffiehoek de verrichtingen van de MotoGP of de Superbikes live op een mega groot tv scherm.

Beleef Ducati bij Moto Puro!

Shop

Motorkleding en motorkleding advies is een vak apart. Vandaar dat er in onze shop naast de complete officiële Ducati en Scrambler kleding en merchandise lijn een geselecteerde reeks top producten staan te pronken. Door de jarenlange ervaringen en kennis in de motorkleding branche is ons assortiment bijvoorbeeld uitgebreid met merken als: Jofama, Lindstrands, en Arai.

Maar het allerbelangrijkste is een eerlijk en goed advies voor jarenlang rijplezier.

Werkplaats

Modern, nieuw, technische know how en de laatste stand van de techniek. Do we need to say more? In onze ultra moderne werkplaats die voorzien is van alle Ducati apparatuur en Ducati special tools is het een lust om te mogen werken. En in welke werkomgeving is het nu beter om onze, door Ducati geschoolde, technici uw geliefde tweewieler te laten onderhouden en/of repareren?

Ever Red Ducati GarantieOfficiële fabrieksgarantie verlenging kan bij Ducati met het Ever Red programma. Bij een nieuwe Ducati of een Ducati van nog geen 24 maanden oud, kan een verlenging van de garantie worden aangeschaft van 12, 24 of 36 maanden . Daarnaast kennen we het Ducati Approved programma. Hier komen alleen de TOP-occasions voor in aanmerking, en die krijgen dan ook een garantie mee van 12 of 24 maanden.

Verzekeringen

Ducati Insurance. De naam zegt het al. Wie kan er nu beter je Ducati verzekeren als Ducati Insurance? Even een paar kernpunten:

  • 3 jaar aanschafwaarde/taxatiewaarde verzekerd
  • Geen eigen risico (bij reparatie door een Ducati dealer)
  • Geen alarm verplichting
  • 24-uurs mobiliteitsservice in Europa
  • uit te breiden met vervangend vervoer
  • enz.

En dat voor een bedrag waar andere verzekeringsmaatschappijen van wakker liggen. Dus kies voor 100% zekerheid en vraag ons om informatie, of klik op de onderstaande link. Wij helpen u graag met het verzekeren van uw Ducati.

Ducati Insurance >

Financieren

Wat uw droom ook is, een Ducati Panigale V4, een Multistrada 1260 of een Scrambler Icon, dankzij Nu Motorrijden is hij dichterbij dan ooit! Moto Puro heeft samen met Nu Motorrijden een financieringsprogramma opgesteld waarbij u altijd een scherpe aanbieding op maat heeft, met een maandaflossing die perfect aansluit bij uw budget. Zo kunt u zowel het hele aankoopbedrag van uw motor financieren, of slechts een deel. Daarbij kunt u kiezen tussen een klassieke financiering (met verplichte aanbetaling) of een financiering waarbij u de restwaarde van uw motor buiten schot laat zo dat u enkel financiert wat u gebruikt.

Kijk hier om uw Nu Motorrijden betaal gemak te berekenen