Diavel

Gespierde schoonheid

Über Monster of relaxte power-cruiser?

Jekyll and Hyde, stoere broer en elegante zuster of what ever, you name it. (Bijna) dezelfde naam, dezelfde familie en toch zo verschillend. De één dik, stoer, bruut en imposant. De ander slank, elegant, relaxt en stijlvol.
Maar onmiskenbaar familie van elkaar. Beide dikke Ducati power gecombineerd met een top wegligging, handelbaarheid en stopkracht. De Diavel 1260 als hele dikke naked en de XDiavel als “Relaxte” power cruiser

Xdiavel Black Star

De XDiavel was al DARK, was al Relaxt, was al SPORTIEF. Maar mag hij het ook laten zien. Een nachtbraker die zijn sportieve genen niet meer verloochend.

Meer info

Diavel 1260

Het brute, rauwe, stoere, dikke, onwaarschijnlijke, krachtige Mad Max gevoel gevangen in een distinguished design. De hele Diavel 1260 schreeuwt er om de sporen te krijgen. Wie laat hem uit?

Meer info

Diavel 1260 S

Als de bruut van de Diavel 1260 getemd is staat de Diavel 1260S nog te trappelen. Met de öhlings veerring staat hij nog afgetrainder op zijn Pirelli banden. Dit is Ducati temmen next level.

Meer info

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

XDiavel

Populaire trendwatchers zeggen dat de X staat voor crossover. Gelukkig gaat de XDiavel verder als deze korte blik. Maar een crossover staat wel voor het beste uit twee werelden. De krachtige power  van de Diavel maar dan in een relaxte fore-ward control mix.

Meer info

XDiavel S

Alle gewaardeerde waardes van de XDiavel maar dan naar een next level van sjiek! Gelakte en gefreesde blokdelen, waanzinnige rotor velgen die normaal alleen op proto bouw voorkomen en een afwerking die vraagt om een toxido leren outfit.

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Branbant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

70 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vriendelijk personeel. Zowel per telefoon als in persoon. Mooie showroom en erg behulpzaam. Al mijn vragen werden beantwoord. Ik kwam specifiek om een bepaald model te bekijken en vlot een proefrit geregeld. Personeel met zo enthousiast als ik. Bestelling volgt snel. Thnx Guys! (En dames!!)

- Kvdv nl