Multistrada

You can go your own way

Gespleten persoonlijkheid

Niet één, niet twee, niet drie maar vier motoren in een.
Met de introductie van de Multistrada zette Ducati (alweer 10 jaar geleden) de all road wereld op zijn kop. Door gebruik te maken van een keuze menu voor het type motor, krijgt de berijder de keuze uit een Off Road, een soepele stads motor, een comfortabele reis motor of een superbike.
Inmiddels vier versies verder is dit concept zover door ontwikkeld dat er eigenlijk geen maat op staat.

Multistrada V2 & V2S

Na de Panigale kon de Multistrada natuurlijk niet achterblijven met een V2 versie. De best uitgebalanceerde Ducati ooit toch weer verbeterd. En wederom een match made in heaven de Multistrade met dit V2 blok!

Meer info

Multistrada V4

Kanonnen…. dat is ff binnenkomen zo’n nieuwe Multistada V4. Zeg maar gerust revolutionair met alle nieuwe techniek, nieuwe elektronica, nieuwe adaptive cruise control, nieuwe aerodynamica, nieuwe multifunctioneel 6,5″TFT dashboard, en zo kunnen we nog wel even doorgaan!!

Meer info

Modellen van voorgaande jaren

Multistrada 1260 Enduro

Uitgekeken op de gebaande paden? De Multistrada Enduro dient zich aan. Meer veerweg, speciale off road settings, montage mogelijkheid van noppenbanden, 30 liter tank en aluminium koffers. Laat het stof maar komen.

Meer info

Multistrada 950

Bij de introductie door de pers omschreven als de meest uitgebalanceerde Ducati ooit. Combineert het Ducati gevoel met veiligheid, handel baarheid en vertrouwen. Ideale reisgenoot voor vele kilometers

Meer info

Multistrada 950 S

Met alle gewaardeerde extra’s van zijn grote broer kon de 950 niet achterblijven met een S uitvoering. Geniet nu ook op de 950 van het superieure Skyhook veersysteem, het keyless start system, het full color dashbord. enz.

Meer info

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Multistrada 1260

Krachtigste maar gelijk meest soepele Multistrada met dit hoogstaand staaltje van techniek 1260 variabele kleptiming Desmo blok. (DVT) Met deze Multistrada word kilometer vreten een peulenschil

Meer info

Multistrada 1260 S

Reizen, passagier achterop, slecht wegdek, superbike killer, het maakt allemaal niet uit voor de Multistrada S uitvoering. De Skyhook elektronische actieve vering zorg ten aller tijde voor het juiste vertrouwde gevoel

Meer info

Multistrada 1260 Grand Tour

Voor dit jaar komt Ducati met een wel heel aantrekkelijke Multistrada S uitvoering. De Grand Tour beschikt naats een aantrekkelijke nieuwe kleurstelling over zijkoffers, middenbok, handvatverwarming, elect. tankdop, LED fog lights en bandenspanning meters.

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Branbant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

70 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vriendelijk personeel. Zowel per telefoon als in persoon. Mooie showroom en erg behulpzaam. Al mijn vragen werden beantwoord. Ik kwam specifiek om een bepaald model te bekijken en vlot een proefrit geregeld. Personeel met zo enthousiast als ik. Bestelling volgt snel. Thnx Guys! (En dames!!)

- Kvdv nl