Diavel

Gespierde schoonheid

Über Monster of relaxte power-cruiser?

Jekyll and Hyde, stoere broer en elegante zuster of what ever, you name it. (Bijna) dezelfde naam, dezelfde familie en toch zo verschillend. De één dik, stoer, bruut en imposant. De ander slank, elegant, relaxt en stijlvol.
Maar onmiskenbaar familie van elkaar. Beide dikke Ducati power gecombineerd met een top wegligging, handelbaarheid en stopkracht. De Diavel 1260 als hele dikke naked en de XDiavel als “Relaxte” power cruiser

Diavel 1260

Het brute, rauwe, stoere, dikke, onwaarschijnlijke, krachtige Mad Max gevoel gevangen in een distinguished design. De hele Diavel 1260 schreeuwt er om de sporen te krijgen. Wie laat hem uit?

Meer info

Diavel 1260 S

Als de bruut van de Diavel 1260 getemd is staat de Diavel 1260S nog te trappelen. Met de öhlings veerring staat hij nog afgetrainder op zijn Pirelli banden. Dit is Ducati temmen next level.

Meer info

XDiavel

Populaire trendwatchers zeggen dat de X staat voor crossover. Gelukkig gaat de XDiavel verder als deze korte blik. Maar een crossover staat wel voor het beste uit twee werelden. De krachtige power  van de Diavel maar dan in een relaxte fore-ward control mix.

Meer info

XDiavel S

Alle gewaardeerde waardes van de XDiavel maar dan naar een next level van sjiek! Gelakte en gefreesde blokdelen, waanzinnige rotor velgen die normaal alleen op proto bouw voorkomen en een afwerking die vraagt om een toxido leren outfit.

Meer info