Ducati

Of hoeveel passie wil je in één motorfiets?

Heer en meester van de technische emotie

Van de eerste 48 cc viertakt Cucciolo van 1946 tot aan de laatste mind blowing MotoGP Desmocedici GP-motor met >270PK en alle beroemde en geliefde Ducati’s die daar tussen geproduceerd heeft, De Italiaanse Passie druipt er bij allemaal van af. Onmogelijk om al die beroemde en geliefde motoren hier in een paar woorden te eren, maar gelukkig voel en zie je die heritage nog meer dan voldoende terug in de huidige modellijn van Ducati.

Ducati Desert X

Ontdekking. Plezier. Prestaties. En een groot verlangen om te vertrekken naar de horizon. De identiteit van deze motorfiets laat geen ruimte voor twijfel: alleen al door er naar te kijken, brengt het je in de sfeer van Dakar racing.

Ducati Diavel

Cruisen op de Italian way. In de stijl van de relaxte cruisers maar wel met een Ducati kloppend hart en het vlijmscherpe stuurgedrag van de ander Duc's. En dan is er nog de overtreffende trap van de Diavel die niet voor niets van zichzelf zegt "Don't call me a cruiser". Dit is power cruisen in optima forma.

Ducati Hypermotard

Rebellie heeft eindelijk twee wielen gekregen! De vleesgeworden werkelijkheid van Supermotard voor de openbare weg. Berg je roze papiertje goed op of wees slimmer als de bromsnor met de pet want voor je het weet zit die achter dat papiertje aan.

Ducati Multistrada

Inmiddels alweer de derde generatie Multistrada die Ducati in het aanbod heeft. De Multistrada heeft zich met de 1000/1100, de 1200/1260 en nu met de nieuwe V2/V4 een geheel eigen deel toegeëigend in de All-road markt. Niet meer weg te denken in het aanbod, geliefd door de vele gebruikers en gevreesd door de concurrentie.

Ducati Monster

In 1993 voorgesteld als nieuwe naked in een oerwoud van pastelkleurige gekuipte motoren. Tot op de dag van vandaag een no nonsens naked die nog steeds de trend zet in dit inmiddels ruime markt segment. Motorrijden zoals motorrijden bedoeld is. Puur, Puurder, Puurest!

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Ducati Panigale

Ducati en racers. Dat is als de kip en het ei, wie was er het eerst? Wie Ducati zegt ademde daarmee gelijk racerij uit. Vanaf de eerste Cucciolo tot aan de laatste Panigale zijn ze ingezet in de competitie op het circuit. De ontwikkelingen en technische innovatie hiervan vind je één op één terug in de huidige generatie Panigale's

Ducati Supersport

De term Supersport bestaat bij Ducati al vanaf begin jaren '50 van de vorige eeuw. Een sportiever ogend en rijdend model als de "standaard" motor maar niet zo oncomfortabel en "Die Hard" als de racer. De nieuwe generatie Supersport doet die naam eer aan. De looks van de Panigale maar het rijgemak en comfort van een bruikbare motor.

Ducati Streetfighter

Maak je borst maar nat. Ducati is terug in het StreetFighter segment. En hoe? Na een paar jaar afwezigheid op de StreetFighter markt is daar de V4 en de nieuwe V2, Harder, sneller, scherper, agressiever en angstaanjagender als alles wat er verder hierin te vinden is. Wie durft?

Ducati: Schoonheid in combinatie met adrenaline

In 1946 werd Ducati Mechanica “noodgedwongen” motorfiets fabrikant. Maar door die introductie van de Cucciolo kwam ook de de passie kwam daarna pas de pasta. Na grote successen bij de één cilinders naar aanleiding van de beroemde Marianna met Desmodromische kleppen kwamen begin jaren ’70 de dikke twins. Na de diverse race successen met onder andere de Supersports, de koningsas aangedreven Desmo’s en de F1’s, volgde er voor Ducati begin 1993 met een groot succes.  Twee iconen werden geboren De inmiddels “tot motor van de eeuw” gekozen 916 superbike en de naakte  ‘il Mostro’ werden gepresenteerd. De Monster: basic, wendbaar en snel. De 916: strak, smal, licht en snel. Tegenwoordig is dezelfde passie aanwezig als bij de ontwikkeling van de eerste Ducati. Kijk maar eens naar de schoonheid van de Diavel of naar de stoere Streetfighter. Voor een echte, unieke adrenaline vullende ervaring zal de Ducati motorfiets ondanks alle doorontwikkelde elektronica, veiligheid en verbeterd comfort nog steeds alle wegen berijden en razen over circuits over de hele wereld. Geen twijfel over mogelijk dat één van deze motoren bij jouw past, dus bekijk ze nu direct.

De Ducati staat vanaf zijn ontstaan al bekend om zijn sportieve eencilinders en tweecilinders. Daarnaast wordt de Desmodromische klepbediening tot op de dag van vandaag, ook in de MotoGP, nog steeds toegepast. In 2003 wist Ducati hiermee zelfs een overwinning te boeken met een V4 op de MotoGP. Sinds deze overwinning hebben steeds meer dan motorrijders van over de hele wereld  voor de Ducati-ervaring gekozen om de totale rijervaring te beleven. Dus waar wacht je op? Of je nu een Rookie of juist een echte Senior in motorrijden bent: Onze modellen zoals de Monster, Panigale, Multistrada en nog veel meer staan klaar voor vertrek.

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel