Hypermotard

Hieperdepiep

Supermotard 2.0

Een Supermotard, maar dan net ff anders. Net even wat meer body, net even wat meer vermogen, net even wat meer mogelijkheden. Oftewel de fun van een Supermotard maar de mogelijkheden van een volwaardige Ducati.
Onmiskenbaar de hooligan van de Ducati familie.

Hypermotard 950

Hoog, wendbaar, agressief, lichtgewicht, minimalisme maar wat een uitmuntende Fun-bike. Deze Hypermotard zorgt voor een heel erg hoog Big-Smile gehalte. Sorry maar die gaat voorlopig niet meer van je gezicht.

Meer info

Hypermotard 950 SP

Agressieve look, sportief en onbevreesd karakter: de nieuwe Hypermotard 950 SP gaat terug naar de basis van de racemotard stijl zonder dat dit ten koste gaat van de sportieve essentie.

Meer info

Hypermotard 950 RVE

Als Art-studie model ontwikkeld. Maar na zoveel bijval uit de Ducati gelederen in productie genomen. komt dus standaard in deze waanzinnige graffiti achtige kleurstelling.

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel