Monster

Al 25 jaar een begrip

De bekendste familie van Italië

Hoeveel motoren herken je zonder merknaam of type naam op de tank uit duizenden?
De Monster familie staat synoniem voor espresso, pasta, design, pizza, dolce vita en alles waar het Italiaanse leven voor staat. Niet voor niets ononderbroken in productie vanaf 1993. Maar ondanks haar leeftijd staat ze midden in de huidige technische hoogstaande tijd zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke basis waardes.

Monster SP

De Monster familie wordt nog sportiever met de nieuwe Monster SP. De officiele kleuren van Desmosedici GP en vele andere sportaccessoires zal menig hart sneller doen kloppen.

Meer info

New Monster

Vanaf de introductie in 1993 tot nu toe is de Monster uniek en een trendzetter. De geheel vernieuwde Monster voor modeljaar 2021 zet de traditie niet alleen voort, maar legt de lat voor de concurrentie gelijk maar even een paar plaatsen hoger.

Meer info

Modellen van voorgaande jaren

Monster 797

Terug naar de oer waardes waar de Monster op gebaseerd is. Een lucht gekoeld twee-kleps Ducati blok. Dit is zoals een Monster moet rijden en klinken. Maar nu wel naar een nieuwe 2020 level getild.

Meer info

Monster 821

De Monster 821 is wellicht de lekkerste van het stel. Makkelijk, handelbaar en ruim voldoende vermogen. Uit te breiden met de optionele quick shifter en kunt maximaal genieten van het soepele motorblok.

Meer info

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Monster 821 Stealth

Stoer, donker en ruwe look. De Monster Dark Steahlt staat zijn mannetje. Naast de kleurstelling onderscheid de Stealth zich door een instelbare voorvork en standaard gemonteerde quick shifter

Meer info

Monster 1200

Grote broer in de Monster dynastie. Het desmoblok wat ooit in de Superbike 1198 tot leven kwam nu in de Monster. Wat wil je nog meer?

Meer info

Monster 1200 S

De Monster 1200 maar nu in een extra Superbike smaakje. De S is met het Öhlins SBK smaakje overgoten. Een nog verfijnder wegligging gevoel waar menig coureur jaloers op zal zijn. Nu tevens in de stoere Black on Black uitvoering

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel