Panigale

De volbloed race familie van Ducati

Superbike verheven tot design kunst

Waarom mag het allerhoogst haalbare op technologisch Superbike gebied er ook niet nog eens waanzinnig fraai uitzien?
Wederom slaagt Ducati erin om de motorwereld verbaast te doen staan met het technische pakket van de Panigale. Maar naast het zetten van deze nieuwe standaard weet Ducati dit ook nog eens te verpakken in een design waar menig mond van openvalt en voorlopig niet meer dicht gaat.

Panigale V4 SP

Eindelijk weer een echte SP. Omdat het altijd vetter kan komt Ducati dit jaar ook met de Panigale V4 Sport Production – ofterwijl de Panigale V4 SP.

Meer info

Panigale V2

Eindelijk beschikt deze mid-size Superbike over de bekende enkelzijdige achterbrug, TFT kleuren dashboard, een fraaie onderliggende uitlaat en het familie design van de Panigale groep. Naast de rode uitvoering nu ook weer beschikbaar in de fraaie witte kleurstelling.

Meer info

Panigale V4

De Panigale V4  stelt de standaard voor alle ander Superbikes op de markt. Niet alleen het nog steeds handelbare waanzinnige vermogen, ook het design, technische pakket en de lage onderhoudskosten spreken tot de verbeelding.

Meer info

Panigale V4 S

De V4S is de versie die nog even een paar stapjes verder gaat als de V4. Niet alleen een nog uitgebreider elektronica pakket maar ook de actief elektronische öhlins veerring systeem zorgen voor een nog betere handeling voor de aspirant racer. Is naast de bekende rode uitvoering ook in een Corse uitvoering leverbaar.

Meer info

Panigale V4 R

De V4R is de homologatie versie voor de Superbikes. 221 pk (tegen 214 in de S versie) maar dat ook nog eens uit 105 cc minder. De 998cc van deze R komen voort uit het SBK regelement wat voorschrijft de een 4 cilinder Superbike niet boven de 1000cc uit mag komen. Dus nog meer exotische materialen, minder cc’s, minder kilo’s, open koppeling, SBK vering. Een wereldkampioen masjien met verlichting!

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel