Supersport

Toegankelijk Sportief

Sportieve toer aspiraties

De look en feel van de Panigale familie in een toegankelijke en beheersbare reisgenoot. Met een rechtop relaxte zit positie, mogelijkheid van montage van zijkoffers, een lekker koppelrijk vierkleps Ducati blok, wellicht de meest bruikbare Ducati op allerlei verschillende vlakken.

Supersport

De Supersport combineert de sportieve genen van Ducati met motorgemak. Relaxte rijhouding met de sportieve looks. De fraaie kleur Titanium Grey staat hem dan ook bijzonder goed.

Meer info

Supersport S

De S versie tilt de Supersport dan toch weer naar een iets hoger sportief level. Met de bekende öhlins voor en achter en de standaard Quick Shifter staat deze Supersport zijn mannetje. naast Rood ook in Slik White leverbaar

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel