Monster

Al 25 jaar een begrip

De bekendste familie van Italië

Hoeveel motoren herken je zonder merknaam of type naam op de tank uit duizenden?
De Monster familie staat synoniem voor espresso, pasta, design, pizza, dolce vita en alles waar het Italiaanse leven voor staat. Niet voor niets ononderbroken in productie vanaf 1993. Maar ondanks haar leeftijd staat ze midden in de huidige technische hoogstaande tijd zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke basis waardes.

Monster 797

Terug naar de oer waardes waar de Monster op gebaseerd is. Een lucht gekoeld twee-kleps Ducati blok. Dit is zoals een Monster moet rijden en klinken. Maar nu wel naar een nieuwe 2020 level getild.

Meer info

Monster 821

De Monster 821 is wellicht de lekkerste van het stel. Makkelijk, handelbaar en ruim voldoende vermogen. Uit te breiden met de optionele quick shifter en kunt maximaal genieten van het soepele motorblok.

Meer info

Monster 821 Stealth

Stoer, donker en ruwe look. De Monster Dark Steahlt staat zijn mannetje. Naast de kleurstelling onderscheid de Stealth zich door een instelbare voorvork en standaard gemonteerde quick shifter

Meer info

Monster 1200

Grote broer in de Monster dynastie. Het desmoblok wat ooit in de Superbike 1198 tot leven kwam nu in de Monster. Wat wil je nog meer?

Meer info

Monster 1200 S

De Monster 1200 maar nu in een extra Superbike smaakje. De S is met het Öhlins SBK smaakje overgoten. Een nog verfijnder wegligging gevoel waar menig coureur jaloers op zal zijn. Nu tevens in de stoere Black on Black uitvoering

Meer info