DesertX

Let the adventure begin

De Ducati DesertX, klaar voor het avontuur van je leven

1990 en 1994 staan in het geheugen gegrift van de vele Dakar liefhebbers. In deze jaren wist Edi Orioli de beroemde Rally te winnen op een met als kloppend hart de luchtgekoelde Ducati Desmodue. Nooit heeft Ducati de handschoen opgepakt om hier gevolg aan te geven. Tot 2022!!!

De DesertX komt op de rally doelgerichte motormarkt als donderslag binnen. Geen probeerseltje maar gelijk het echte werk en geen fata morgana. Laat de zandstorm maar komen

Bezoek onze showroom

De Specs

 • Meer

  21" voorwiel

  Uniek voor Ducati, een 21" voorwiel en 18" achterwiel, vering met lange slag, royale bodemvrijheid (250 mm) en een off-road frame dat is ontworpen en getest om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen.

  Sluiten
 • Meer

  TFT dashbord

  Geen liggend maar een staand TFT dashbord voor betere afleesbaarheid van oa de 5 riding modes, bij het staan op de steps.

  Sluiten
 • Meer

  Tankinhoud....plus....

  Voldoende actieradius dankzij de brandstoftank met een inhoud van meer dan 21 liter en de mogelijkheid om als accessoire een tweede tank achteraan op de motorfiets te monteren, die 8 liter extra benzine toevoegt.

  Sluiten
Motorinhoud937 cc
Vermogen110 pk
Koppel92 Nm
Drooggewicht202
Zithoogte875 mm
Wielbasis1608 mm
Onderhouds Intervallen15.000/30.000
ElektronicaRiding Modes (Sport, Touring, Urban, Wet, Enduro, Rally), Power Modes (Full, High, Medium, Low), Cornering ABS, Ducati Traction Control (DTC), Ducati Wheelie Control (DWC), Ducati Quick Shift up/down (DQS), Engine Brake Control (EBC), Daytime Running Light (DRL), Ducati Brake Light (DBL), Cruise Control (CC)

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Of bel naar 040-2839653

Moto Puro. Maak kennis met passie!

 • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
 • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
 • Wij doen wat we beloven!
 • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
 • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
 • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel