MIG-S

De E-MTB met honger voor bergen

De Mig-S eet bergen voor ontbijt

Een All Mountain e-bike met sportieve eigenschappen, voor wie op zoek is naar een wendbare, presterende en leuke e-mtb onder alle omstandigheden. Een e-mtb die je in staat stelt om elke trail te verkennen met een unieke rijstijl. De graphics van Aldo Drudi’s D-Perf verbeteren de lijnen van het hydrogevormde aluminium frame. De Ducati MIG-S is klaar om je mee te nemen op al je off-road avonturen.

De Specs

 • Meer

  Shimano steps motor

  De Shimano Steps E8000 (250Watt - 70Nm) zorg niet alleen voor ondersteuning maar dat je in plaats van fietser crosser gaat voelen.

  Sluiten
 • Meer

  Thok achtervering systeem

  De layout van de het frame in combinatie met het ontwerp van het Thok link systeem zorgt voor een ongeëvenaarde grip bij grote kracht overbrenging.

  Sluiten
 • Meer

  29"voorwiel 27"achter

  De combinatie van het 29"voorwiel en het 27"achterwiel zorgt voor een verassende handelbaarheid en controleerbaarheid.

  Sluiten
h
Vermogen250Watt
Koppel70Nm
Drooggewicht22 kg
SpecsMarzocchi Bomber Z2 Voorvering, Air Trial Achtervork, Shimano Steps E8000 motor, Shimano 504Wh Batterij, 12 speed Sram versnellingen (11 - 50), Assegai banden (29 inch achter, 27,5 inch voor), Sram Guide T 203mm schijfremmen

Boek een testrit

Eens voelen hoe het is om de MIG-S in het echt te rijden? Boek een testrit! Laat je naam en email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Boek een Testrit
h