Multistrada 950 S

Maximaal Technisch vernuft

Controleerbare Luxe

Wel de Luxe van de zijn grote broer maar geen superbike waardes nodig? Kies dan voor de 950 S. Elektronische vering,  Cornering ABS, Traction control, Cornering lights, Hill hold, Rijmodi, Quick shifter, Cruisecontrol, Hands-Free, stuurschakelaars met achtergrondverlichting, 5″ TFT-kleurendisplay, Full LED-koplamp en zelf-annulerende richtingaanwijzer.

De Specs

 • Meer

  Skyhook (DES) veersysteem

  Deze vering "leest" zowel de berijder, het wegdek en de omstandigheden. Onder alle omstandigheden optimaal gevoel, veiligheid en controle.

  Sluiten
 • Meer

  Keyless start systeem

  De sleutel blijft in de motorjas. De Multistrada herkend de berijder en kan gestart worden

  Sluiten
 • Meer

  Cruise controll

  Comfort van de bovenste plank, de Cruise control zorgt voor een relaxte en veilige rit bij het afleggen van grotere afstanden.

  Sluiten
h
Motorinhoud937 cc
Vermogen83 kW (113 pk) @ 9,000 tpm
Koppel96 Nm @ 7,750 tpm
Drooggewicht207 kg
Zithoogte840 mm
Wielbasis1594 mm
Onderhouds Intervallen15000km / 12 maanden
ElektronicaDucati Safety Pack: Bosch Cornering ABS, Ducati Traction Control (DTC). Rij modi, Power Modi, Ducati Cornering Lights (DCL), Vehicle Hold Control (VHC)

Brochure Multistrada 950 S

Alle informatie in één overzicht. Bekijk en download hier de brochure van de Multistrada 950 S, inclusief alle technische specificaties, detailfoto's en sfeerfoto's.

Download Brochure
h

Boek een testrit

Eens voelen hoe het is om de Multistrada 950 S in het echt te rijden? Boek een testrit! Laat je naam en email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Boek een Testrit
h