Multistrada V2 & V2S

De Multi gaat V2

Net als je dacht dat het niet beter kon

Hoe verbeter je een motor die al zo goed door vriend en vijand beoordeeld wordt. Door goed te luisteren naar de bezitters en sterke punten nog verder te verbeteren en de (weinig ;-)) zwakke punten aan te pakken. Zo is de V2 wederom een kilo of 5 lichter geworden, is de zit-positie door middel van nieuwe voetsteunen en een nieuw zadel gewijzigd meer in de lijn van de V4, is het elektronische pakket verder verfijnd, onder meer met het gaan knipperen van het remlicht bij extreem remmen en is het mogelijk de zadelhoogte aan te passen tot zelfs 790mm. Kortom een zeer fraaie, complete en reislustige nieuwe Multistrada V2!

Bezoek onze showroom

De Specs

 • Meer

  Rijpositie

  De rijpositie is nu comfortabeler met de nieuwe voetsteunen die zijn overgenomen van de Multistrada V4 die ook langere rijders de juiste hoeveelheid ruimte bieden.

  Sluiten
 • Meer

  Dynamische rem licht

  Ducati Brake Light systeem dat, in geval van plotseling remmen, automatisch het knipperen van het achterlicht activeert om de situatie van plotseling afremmen op de juiste manier aan te geven.

  Sluiten
 • Meer

  Kleuren pallet

  De V2 en V2S zijn beschikbaar in "Ducati Red" met zwarte velgen. De V2S is ook in de nieuwe "Street Grey" kleurstelling met zwart frame en "GP Red" velgen beschikbaar.

  Sluiten
Motorinhoud937 cc
Vermogen113 pk (83 kW) @ 9,000 rpm
Koppel94 Nm (9.6 kgm, 69 lb ft) @ 6,750 rpm
Drooggewicht199 kg
Zithoogte850 mm- 790 mm
Wielbasis1594 mm
Onderhouds Intervallen15000 km - 30000 km
ElektronicaRiding modes, power modes, cornering ABS en traction control, Cornering lights, Ducati brake light, vehicle hold control. S versie Skyhook veersysteem, quick shifter up en down, TFT dash, full led koplamp, self canceling richtingaanwijzers

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Of bel naar 040-2839653

Moto Puro. Maak kennis met passie!

 • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
 • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
 • Wij doen wat we beloven!
 • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
 • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
 • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel