Panigale V4 R

Eenzame klasse

Puur Race-DNA

De homologatie superbike Panigale V4R belichaamt de maximale expressie van de Ducati waarden: stijl, verfijning, prestaties. Het is de maximale expressie van het race-DNA van Ducati, vergelijkbaar met een raceprototype als geen andere motor: een vooruitstrevend model dat de rijder begeleidt naar een dimensie van geavanceerd rijden, bestaande uit bochten en rechte stukken die ongelooflijk snel voorbij gaan, dankzij de elektronica die, als een onzichtbaar, magisch vangnet, de grenzen overschrijdt.

De Specs

 • Meer

  998cc

  Minder cc's maar meer vermogen. Voor homolegatie voor de Superbike dus onder de 1000cc maar door gebruik te maken van exotische materialen knalt dit blok er nog ff een paar Pk meer uit

  Sluiten
 • Meer

  Blanke aluminium tank

  Om de race gene van de R te onderstrepen is de tank in blank aluminium uitgevoerd

  Sluiten
 • Meer

  Wind tunnel kuip

  Naast de Wings op de kuip voor de down force is deze kuip zo in de windtunnel ontworpen dat er zo min mogelijk "drag" ontstaat en dat de warme lucht maximaal word afgezogen.

  Sluiten
h
Motorinhoud998cc
Vermogen221 pk
Koppel112 Nm
Drooggewicht172 kg
Onderhouds Intervallen12000/24000 km
ElektronicaDTC EVO, DWC EVO, DSC, EBC EVO

Brochure Panigale V4 R

Alle informatie in één overzicht. Bekijk en download hier de brochure van de Panigale V4 R, inclusief alle technische specificaties, detailfoto's en sfeerfoto's.

Download Brochure
h