Panigale V4 S

Extreme performance

Gas erop!

Zoals je gewent bent bij Ducati is de S versie nog wat extremer! De S-versie wordt geleverd met Öhlins event-based electronic control; dit maakt gebruik van het tweede generatie Öhlins Smart EC (Electronic Control) systeem dat het volledige potentieel van de IMU 6D benut. In de ontwikkelingstests op het Vallelunga-circuit was een amateur-rijder 1,3 s sneller, terwijl een snelle amateur een beste tijd van 0,8 s lager scoorde.

De Specs

 • Meer

  In MotoGP ontwikkelde Wings

  Om op hoge snelheid zo'n 30 kilo down force te creëren deze fraaie Wings, om te zorgen dat de voorband niet onverwachts grip verliest.

  Sluiten
 • Meer

  Active elektronische Öhlins veering

  Deze vering "leest" zowel de berijder als het wegdek. dit zorgt voor een ongeëvenaarde wegligging onder alle omstandigheden

  Sluiten
 • Meer

  Achteruit draaiende krukas

  Om de gyroscopische werking van de krukas zoveel mogelijk te niet te doen draait in tegenstelling van vrijwel alle motorblokken de krukas in de V4 achteruit.

  Sluiten
h
Motorinhoud1103 cc
Vermogen214 pk @ 13.000 tpm
Koppel124 Nm @ 10.000 tpm
Drooggewicht175 kg
Zithoogte835 mm
Onderhouds Intervallen12000km / 24000km

Brochure Panigale V4 S

Alle informatie in één overzicht. Bekijk en download hier de brochure van de Panigale V4 S, inclusief alle technische specificaties, detailfoto's en sfeerfoto's.

Download Brochure
h

Boek een testrit

Eens voelen hoe het is om de Panigale V4 S in het echt te rijden? Boek een testrit! Laat je naam en email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Boek een Testrit
h