Ducati Streetfighter V2

De naakte schoonheid komt als twin

De Ducati Streetfighter V2

Hoe sexy wil het hebben? In navolging van de onnavolgbare V4 lukt het Ducati toch weer te verassen en ook een V2 uit de hoge hoed te toveren. Oogverblindende looks en waanzinnige prestaties, maar dit gecombineerd in een motor met zeer handelbare rijeigenschappen.

Bezoek onze showroom

De Specs

 • Meer

  Toonaangevende elektronica

  Het uitgebreide en moderne elektronische compartiment van de Streetfighter V2 is geërfd van de Panigale V2. Het 6-assige IMU platform beheert alle elektronische bedieningselementen van de motorfiets en geeft de positie van de motorfiets in real time weer.

  Sluiten
 • Meer

  Esthetische en essentiële vormgeving

  De klassieke stylistische elementen van de Streetfighter V4 zijn gebruikt, te beginnen met de opvallende koplamp, die herinnert aan de V-vormige DLR die typisch is voor Ducati sportfietsen en is geïnspireerd op de beroemde grijns van The Joker.

  Sluiten
 • Meer

  Monocoque frame

  Het Superquadro-motorblok wordt gebruikt als dragend element dat de compacte voorstructuur verbindt, bestaande uit een monocoque frame van aluminium dat aan de voorkant van het motorblok is bevestigd. De enkelzijdige achterbrug, die ook met het motorblok is verbonden, is 16 mm langer in vergelijking met die van de Panigale V2, een winnend punt dat bijdraagt aan de stabiliteit van de hele motorfiets.

  Sluiten
Motorinhoud 955 cc
Vermogen 112,3 kW (153 PK) @ 10.750 rpm
Koppel 101,4 Nm (74,8 lb-ft) @ 9.000 rpm
Drooggewicht 178 kg
Zithoogte 845 mm
Wielbasis 1465 mm
Onderhouds Intervallen 12000km / jaarlijks
Elektronica Riding modes, power modes, cornering ABS, Traction control, wheely control, engine brake control, Quick shifter, Full LED verlichting, TFT dash, autm. richtingaanwijzers

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Of bel naar 040-2839653

Moto Puro. Maak kennis met passie!

 • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
 • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
 • Wij doen wat we beloven!
 • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
 • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
 • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel