2e Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally

Na het overweldigende succes van de 1e editie in 2022, nodigen wij jullie graag uit voor de 2e Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally op zondag 26 maart 2023. Afgelopen jaar is gebleken dat veel van onze relaties als “petrol heads” het niet alleen leuk vinden met motoren in de weer te zijn, maar ook een professioneel opgezet evenement voor de “minder actieve motor-maanden” waarbij de rijder skills als rijplezier, sportiviteit, stuurmanskunst en navigatiegevoel een grote rol spelen, kunnen waarderen. Moto Puro gaat wederom in samenwerking met ROADTRIP hiermee weer een TOP evenement voor u organiseren.

Vorm samen met je team-maat een equipe en maak kennis met een dag vol navigeren over de kleinste en mooiste weggetjes van Zuid-Oost Brabant. De team samenwerking maken stuurmanskunst en navigatiegevoel belangrijker dan snelheid. De rally zit zowel voor de beginnende deelnemer tot aan de meer ervaren rallyrijder vol uitdagingen.

De Moto Puro Zuid-Oost Brabant Rally zal in twee klassen worden verreden ieder met een eigen prijswinnaar:
1) sportklasse voor de meer ervaren rally rijder, bedoeld voor bedoeld voor de rally equipes met reeds “ervaring” in het rally rijden;
2) toerklasse voor de beginnende rally rijder die minder ervaring heeft, bedoeld voor de rally equipes die nog “vers” zijn in het rally rijden en navigeren.

Alle deelnemers krijgen ruim voor de Rally datum het Reglement met algehele uitleg toegestuurd. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de toerklasse een goede uitleg gaat krijgen van hoe en wat bij een Rally.

Prepare

Navigate

Drive

PROGRAMMA

8:30 – 9:30Aanmelden en ontvangst rallybescheiden (startnummer, routeboek, rallyschildjes..)
9:30 – 9:50Welkomstwoord Moto Puro en uitleg rally door Roadtrip
10:00Start Auto met startnummer 1 voor eerste etappe
13:00 – 14:00Lunch
14:00Start auto met start nummer 1 voor tweede etappe
17:00 – 18:30Borrel
18:30 – 21:00Diner met prijsuitreiking

DEELNAME

Er is geen beperking met betrekking tot deelname met het type auto, van oldtimer tot spiksplinter nieuw is toegelaten. Maar we zouden het waarderen als u met uw fraaiste voertuig aan de start verschijnt (Classic, sportwagen, zijspan 😉, cabrio….)
Inschrijving sluit 10 maart 2022 (of eerder als het deelnemersveld vol is)

KOSTEN

Door medewerking van van de hieronder vermelde sponsoren kunnen wij de deelname per equipe van twee personen beperkt houden tot het spectaculaire lage bedrag van slechts € 165,- (per auto met 1 bestuurder en 1 navigator)
Zelf interesse om te sponsoren? Neem dan contact met ons op voor uitleg over de sponsor pakketen.

Download hier de reglementen

 

Inschrijven

    Gebruik het formulier hiernaast om je Rally Team in te schrijven. Wanneer jullie inschrijving is ingediend ontvang je een bevestigingsmail met instructies voor betaling. Pas wanneer het bedrag van € 165,- is overgemaakt is jullie inschrijving compleet en ontvang je de definitieve bevestiging van jullie inschrijving.