Benelli

Meer dan 100 jaar Italiaanse trots

Pura Passione Dal 1911

Meer dan 100 jaar Italiaanse trots en passie in een roemrucht motormerk. Dat is Benelli in een paar woorden. Maar in 100 jaar is er natuurlijk veel gebeurd. Van toonaangevende techniek waar de concurrentie zich op stukbeet, tot aan de tot verbeelding sprekende Renzo Pasolini en Jarno Saarinen als fabrieksrijders. Inmiddels “uit de as herrezen” met een hele nieuw lijn Benelli’s die de aankomende jaren fors uitgebreid zal worden.

Nu met 36 maanden (3 jaar Fabrieksgarantie)

TNT 500

De sportieve TNT 500 is een kleine krachtige Streetfighter twin met een herkenbaar uiterlijk.

BKX 250 S

Benelli lanceert ook een naked kwart-liter, de BKX 250 S. De S-versie neemt zowel het frame, de tank als het motorblok van de hoogpoter over.

BKX 250

De BKX 250 is een lichtgewicht allround motor met een avontuurlijke geest. Een trouwe compagnon, klaar voor elke uitdaging!

TRK 702 X

Hetzelfde pure avontuurlijke gevoel als de TRK 702, maar dan met de X factor.

TRK 702

De TRK 702 is een echt globetrotter, klaar voor avontuur op welke weg of pad dan ook! Dit nieuwe pareltje van Benelli is vanaf voorjaar 2023 verkrijgbaar.

Leoncino 800 Trail

De Leoncino 800 Trail is de zwaarste trail variant uit het Leoncino spectrum. Klaar voor elke offroad uitdaging!

Leoncino 800

Vorig jaar was de Leoncino 800 nog een conceptmodel, maar met het succes van de Leoncino 500 is nu de 800 CC versie ook in productie genomen.

TRK 800

De TRK komt dit jaar met een 800 versie, een verbetering op werkelijk alle fronten van de voorgaande modellen. Wat een machine...

752S

Italiaans, Design, Trellis frame, licht, wendbaar, twin sound, twin power. Hoe lekker wil je je nieuwe naked hebben?

TRK 502

Een super volwassen all road met een lekker krachtig twin blok en een Trellis frame die niet onder doet voor vele grote “broers” maar wel voor een veeeeel interessantere vriendelijkere prijs.

TRK 502 X

Nog meer avontuur binnen bereik met de TRK 502 X. De spaakwielen en de hoge uitlaat maken hem nog meer geschikt om de gebaande paden te verlaten.

Leoncino

Een iconische naam in de Benelli historie. De nieuwe Leoncino maakt deze hoge verwachtingen in deze fraaie scrambler meer dan waar!

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

Leoncino Trail

Graag nog meer scrambler dan de Leoncino? Zie hier de Leoncino Trail voor nog ruiger werk, voor een prijs waarvan je dacht dat je daar geen nieuwe scrambler voor kon aanschaffen!!!

Imperiale 400

Elke trendwatcher roept retro, maar hoe retro wil je het hebben? Klassiek, puur en old school maar met onderhuids moderne betrouwbare techniek.

502C

Relaxte super lage zit met forward controls en een soepel staande twin 500cc 8-klepper, maken deze 502 C tot de ultieme onderscheidende stadscruiser.

BN125

Als nieuwe motorrijder of voor lekker erbij motor wil je natuurlijk niet onderdoen voor de flair die de grote broers uitstralen. Dus stap snel op deze BN125.

Tornado Naked T

Laat het fun beest in je los op deze volwassen ‘”mini” bike. Geen stads jungle is veilig voor deze kwajongen uit de Tornado reeks.

Benelli: Sportief rijden met een elegant design voor een ultieme rijervaring

Wie Benelli zegt, zegt pure passie. Al meer dan 100 jaar maakt Benelli baanbrekende modellen met geavanceerde technologieën. Elegant en sportief, zo worden de motoren van Benelli ook wel genoemd en zorgen daarom voor de ultieme rijervaring voor elke motorrijder. De Benelli motoren worden ontworpen naar de wens van elke motorrijder en bij elk ontwerp is milieu een vooraanstaand onderwerp. Kijk maar eens naar de Leoncino Trail die een perfecte off road ligging heeft of kies voor de elegante scrambler Leoncino.

Een oogverblindend luxe design of een sportieve stoere look, de Italiaanse Benelli heeft in de afgelopen 100 jaar allerlei verschillende motoren ontwikkeld. Ga het avontuur aan op de TRK 502 X, ga touren op de TRK 502 of rijd in de drukke steden op de BN125. In december 1921 is de officiële eerste motorfiets van Benelli op de markt gebracht. Met dit model werd al snel duidelijk gemaakt dat Benelli de elegantie van het touren net zo belangrijk vindt als de sportiviteit op de circuits. Er werden maar liefst twee soorten van dit model gemaakt: de Touring en Sport. Houd je dus van sportief op de weg én van touren in de bergen? Bekijk het brede assortiment van Benelli en wij zorgen dat wij de motor hebben die bij jou past!

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel