Team

De drijvende kracht achter al die PK’s

Benelli werd in 1911 en Ducati werd in 1926 opgericht en zijn daarmee samen ruim 200 jaar. De gecombineerde werkervaring binnen het Moto Puro team is echter ook niet mis, als dit twee personen waren zaten ze gezellig met elkaar in het bejaardentehuis…

Sara

Jean-Claude

Eveline

Tevreden klant vanaf dag 1. Naast top service en kennis van zaken ook Brabants gezellig. Ook voor speciale wensen het juiste adres, Moto Puro denkt mee en realiseert jouw idee!

Toine Berbers - Monster 1200R

Jean-Claude

The godfather van Moto Puro. De Motociclistico Italiano van Ducati en Benelli in Nederland. Een Ducatista met meer kennis van motoren in z’n pink dan de meeste in hun hele familie. Het gezicht van Moto Puro. Zeg je Moto Puro, dan zeg je Jean-Claude. Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Moto Puro, er is geen pap waar Jean-Claude z’n vingers niet in heeft.

Maak een afspraak

Eveline

After Sales, Kleding advies, Magazijnvrouw, Verhuur, Administratie, Eveline is van alle markten thuis. Met meer als 35 jaar motor ervaring weet ze inmiddels dan ook wel zo’n beetje wat de Ducati wereld in beweging zet.

Neem contact op

Sara

Vaak het eerste aanspreekpunt bij Moto Puro. Maar daarnaast zorgt Sara ook dat de juiste onderdelen op tijd binnenkomen, weet alles van wat je altijd al wilde weten over motorkleding en legt je en passant ook nog wel even uit hoe die Ducati nou eigenlijk werkt.

Check de showroom

Joey

1ste Monteur werkplaats. Heeft zoals dat heet Ducati bloed in de aderen. Rijd natuurlijk zelf Ducati (en af en toe op een ander merk op de cross baan).

Ga naar de werkplaats

Paul

1ste Monteur werkplaats. Nieuwe ster aan het Moto Puro firmament. Met ruim 30 jaar sleutel ervaring een wandelende sleutel encyclopedie. Eindelijk op de juiste plaats bij (één van) zijn passies, motoren.

Check de werkplaats

Stijn

Motorfiets monteur in opleiding en fervent motorliefhebber. Doorkruist heel Nederland met zijn 125. Kan niet wachten op zijn A2 rijbewijs om nog grotere afstanden af te leggen.

Check de werkplaats

Chris

De beste chauffeur van het Westelijk halfrond

Maak een afspraak