Calibro

Rijden in stijl. Jouw stijl.

De nieuwe Moto Morini Calibro. Een belichaming van de perfecte combinatie van klassieke stijl, moderne technologie en ongeƫvenaarde prestaties.

Calibro Bagger

Voor degenen die het avontuur alla de Amerikaanse Cruiser stijl op de lange afstand zoeken, maar met een Italiaans pepertje in de kont, is de Moto Morini Calibro Bagger de ideale keuze. Deze motor is ontworpen om lange afstanden te overbruggen met karakter en zonder compromissen.

Meer info

Calibro

De Moto Morini Calibro is de nieuwe naked cruiser met een verrassend 700cc motorblok uit de koker van Italian Style Cenetr in Trivolzio. Met zijn relaxte zitpositie en uitstraling steelt hij de aandacht op de boulevard en alles daarbuiten.

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel