Showroom

DE BESTE ITALIAANSE SHOWROOM VAN NEDERLAND

Een klein stukje Italië in ons eigen Brabant. Laat in onze showroom het pure gevoel uit Borgo Panigale en Pesaro tot je doordringen. Beleef de passie, de historie en de liefde voor techniek en design zoals hij bedoeld is door de ontwerpers en technici uit noord Italië. Voel, zie en ervaar de complete modelreeks van Ducati, Benelli en natuurlijk de Scamblers met (kan het anders???) een Italiaanse espresso, of bekijk in de koffiehoek de verrichtingen van de MotoGP of de Superbikes live op een mega groot tv scherm.

Bel: 040-2839653 Mail: info@motopuro.nl Routebeschrijving

Maak een afspraak voor een testrit

Om een goede keuze te kunnen maken of de passie en beleving van raspaarden die in onze stal staan goed bij je passen bestaat er natuurlijk de mogelijkheid van test rijden. We hebben een hele vloot aan demo-motoren klaar staan om te test rijden. Ook onze occasions zijn natuurlijk beschikbaar om aan te proeven. Je wilt natuurlijk wel een goede  keuze kunnen maken.

TIP!!!! Langer testen als een ritje in Nuenen? We hebben ook veel motoren beschikbaar als huur motor

Maak een afspraak voor een Testrit

Ultra Moderne Werkplaats

Een kleine beurt, een grote beurt, reparaties, you name it. Alles is mogelijk in onze ultra moderne werkplaats. Onze gespecialiseerde Ducati en Benelli werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur en Ducati en Benelli special tools,  en is een lust om in te mogen werken.

Naar onze Werkplaats

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel