Motoren

De mooiste verzameling Italiaanse Schone

Ducati

De eerste en originele liefde van Moto Puro, Ducati. Deze Italiaanse raspaarden zijn stuk voor stuk zowel motorisch als qua design adembenemend. Van kleine underdog naar het merk met het zo ongeveer meest uitgebreide modellen gamma. Maar in allemaal klop het hart van Bologna.

Benelli

Deze Italiaanse trots is bezig met een ware opmars in Nederland. Benelli staat voor zeer veel motor voor je geld, en maakt het Italiaanse Motorgamma beschikbaar voor werkelijk iedereen. In gestaag tempo brult deze Italiaanse leeuw nieuw modellen bij zijn groep, waardoor het nu reeds het best verkopende merk is in Italiƫ.

Scrambler

Vrijheid, fun en eigenwijs staan voor deze in 2015 opgeleefde motor stroming uit de jaren '60. Terug naar puur motorrijden zonder nonsens, maar wel met een eigen invulling of smak van de berijder of berijdster.

Nieuw of gebruikt? That’s the question.

Gelukkig kunnen wij ze u van beide voorzien. Gebruikt hebben we een doorlopend wisselend aanbod van (voornamelijk) Italiaanse raspaarden. En of een nieuwe of gebruikte je beter past is een beslissing die je alleen zelf kunt maken. Natuurlijk kunnen wij daarmee helpen door ons beste advies te geven. Maar uiteindelijk is de beslissing aan jouw zelf, en dan zou ik gaan op die motor waar je toch in een oog opslag verliefd bent geworden.

 

 

 

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

92 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel