Scrambler

Ultiem genot op twee wielen

Een icoon op wielen

Ontstaan eind jaren ’50, begin jaren ’60 van de vorige eeuw. Je pakt een crosser en zet er straat wielen in, of je pakt en wegmotor en zet er crosswielen in. zie daar: een scrambled motor.
Ga er wedstrijden mee rijden op bv gravel, verharde en onverharde ondergrond en een geheel nieuw icoon ontstaat. Nadat de aandacht weggezakt was eind jaren ’70 heeft Ducati de trend op geheel eigen wijze weer nieuw leven ingeblazen met de introductie van de nieuwe Scrambler lijn in 2015.

Scrambler Nightshift

Alles wat je zoekt voor. De nieuwe Nightshift wordt standaard geleverd met een dosis stoerheid. De nieuwe Café Racer aan de Scrambler stamboom.

Meer info

Scrambler Icon / Dark Icon

Een blok, een tank, een frame en een paar wielen. Dit is de essentie van motorrijden. Dit is hoe we begonnen zijn en waar we in onze vroegste herinnering fun aan het motorrijden konden beleven. Maar dit is anno 2020 nog steeds de fun van motorrijden.

Meer info

Scrambler Desert Sled

De Scrambler pur sang! de Desert Sled borduurt door op de voorlopers van de Supermotard van hede ten dage, de samen gestelde crossers uit de jaren 60. Pak een crosser met straat banden of een straat motor met cros banden en zie: een Scrambler

Meer info

Scrambler 1100 Pro

Mag het ietsje meer zijn? Met grofweg 1,5 keer de maat van de Scrambler 800, de overtreffende trap van die  Scrambler. Iets hoger, iets dikker, iets sneller, iets meer motor en iets meer electronica. De Scrambler 1100 bied alles van de Scrambler met een beetje meer.

 

Meer info

Scrambler 1100 Sport Pro

Hoe stoer kan een Scambler zijn? Nou zo dus.  Donker, donkerder en donkerst maar wel met die fraai glimmende Öhling veerring die er uitspringt. En natuurlijk die dikke dubbele demper en bar end spiegels.

Meer info

E-Scrambler

Een trekking-bike met hoogwaardige componenten geïnspireerd op de Ducati Scrambler-wereld. Hiermee kun je vrij in stijl rijden. Het biedt dezelfde rijervaring als een traditionele fiets dankzij het lage zwaartepunt en de geometrie van het frame.

Meer info

Modellen van voorgaande jaren

Scrambler Sixty2

Wie het kleine niet eert is het grote niet weert! Deze kleinste telg uit de familie weert zich kranig in het grote power geweld. Staat voor alles wat Scrambler is inclusief een super fijn 2 kleps lucht gekoeld Desmo blok. Fun staat erg hoog in zijn vaandel.

Meer info

Scrambler Café Racer

Gelijk met de opkomst van de Scrambler ontstond in Londen de Café Race scene. Eigenlijk ook een Scrambler door straat motoren te verbouwen van straat racers. De Café Racer is een ode aan Ace café scene die weer volop leeft.

Meer info

Scrambler Full Throttle

Doorbordurend op de Scramblers uit de jaren 60 ontstond uiteindelijk de Dirt Track wedstrijden De Full Throttle is de moderne versie van de Dirt Track bike. De retro kleurstelling benadrukt nog eens extra zijn heritage.

Meer info