Scrambler

Ultiem genot op twee wielen

Een icoon op wielen

Ontstaan eind jaren ’50, begin jaren ’60 van de vorige eeuw. Je pakt een crosser en zet er straat wielen in, of je pakt en wegmotor en zet er crosswielen in. zie daar: een scrambled motor.
Ga er wedstrijden mee rijden op bv gravel, verharde en onverharde ondergrond en een geheel nieuw icoon ontstaat. Nadat de aandacht weggezakt was eind jaren ’70 heeft Ducati de trend op geheel eigen wijze weer nieuw leven ingeblazen met de introductie van de nieuwe Scrambler lijn in 2015.

Scrambler New Full Throttle

De snelste blikvanger van de club, een design voor de nieuwe generatie die klaar is voor vol gas.

Scrambler New Nightshift

Wanneer de meute slaapt komt het nachtdier tot zijn recht. De nieuwe Nightshift is elegant en verfijnt, de echt nachtburgemeester van de stad.

Scrambler New Icon

Met de nieuwe generatie Scrambler Icon komt de Scrambler dit jaar met een frisse look en vele gezichten. Wat je stijl ook is, het iconische model past zich aan aan jouw smaak!

Modellen van voorgaande jaren

Scrambler Urban Motard

Met de Scrambler Urban Motard komt Scrambler op de proppen met een lekkere badboy om de straatstenen er uit te trekken. Een mooie combo van Supermotard en de klassieke Scrambler.

Scrambler 1100 Tribute Pro

De 1100 Tribute Pro is een hommage aan de geboorte van de Scrambler, wat in 2021 alweer 50 jaar geleden was.

SCRAMBLER NIGHTSHIFT

Alles wat je zoekt. De nieuwe Nightshift wordt standaard geleverd met een dosis stoerheid. De nieuwe Café Racer aan de Scrambler stamboom.

SCRAMBLER ICON / DARK ICON

Een blok, een tank, een frame en een paar wielen. Dit is de essentie van motorrijden. Dit is hoe we begonnen zijn en waar we in onze vroegste herinnering fun aan het motorrijden konden beleven. Maar dit is anno 2020 nog steeds de fun van motorrijden.

SCRAMBLER DESERT SLED

De Scrambler pur sang! De Desert Sled borduurt door op de voorlopers van de Supermotard van heden ten dage, de samen gestelde crossers uit de jaren 60. Pak een crosser met straat banden of een straat motor met cros banden en zie: een Scrambler!

SCRAMBLER 1100 PRO

Mag het ietsje meer zijn? Met grofweg 1,5 keer de maat van de Scrambler 800, de overtreffende trap van die Scrambler. Iets hoger, iets dikker, iets sneller, iets meer motor en iets meer electronica. De Scrambler 1100 biedt alles van de Scrambler met een beetje meer.

Hulp nodig bij je keuze?

Zoveel motoren, zoveel keuze. Wij helpen je graag de bomen door het bos te zien en samen te kijken naar je wensen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Maak een personal shopping afspraak

SCRAMBLER 1100 SPORT PRO

Hoe stoer kan een Scambler zijn? Nou zo dus. Donker, donkerder en donkerst maar wel met die fraai glimmende Öhling veerring die er uitspringt. En natuurlijk die dikke dubbele demper en bar end spiegels.

SCRAMBLER SIXTY2

Wie het kleine niet eert is het grote niet weert! Deze kleinste telg uit de familie weert zich kranig in het grote power geweld. Staat voor alles wat Scrambler is inclusief een super fijn 2 kleps lucht gekoeld Desmo blok. Fun staat erg hoog in zijn vaandel.

SCRAMBLER CAFÉ RACER

Gelijk met de opkomst van de Scrambler ontstond in Londen de Café Race scene. Eigenlijk ook een Scrambler door straat motoren te verbouwen van straat racers. De Café Racer is een ode aan Ace café scene die weer volop leeft.

SCRAMBLER FULL THROTTLE

Doorbordurend op de Scramblers uit de jaren 60 ontstond uiteindelijk de Dirt Track wedstrijden De Full Throttle is de moderne versie van de Dirt Track bike. De retro kleurstelling benadrukt nog eens extra zijn heritage.

Scramblers: Echte straatmotor met off road potentieel.

Als ik jou vraag om een duidelijke beschrijving van een scrambler, kun je dat dan geven? Nee, wij ook niet! Maar één ding weten we wel zeker: het is een motorfiets die gebouwd is voor off road en voor op de straat. Kijk maar eens naar het off road potentieel van de Sixty2, Café racer of Sport Pro. Scramblers staan al sinds de jaren 50 bekend als straatfiets met off road-potentieel. Een typische Scrambler is te herkennen aan zijn terreinbanden en omhoog gebogen uitlaten. Met deze aanpassingen kan een straatmotor perfect gebruikt worden als off road motor. Tegenwoordig is een Scrambler veelal een echte custom-made-bike, maar er zijn nu ook een hele reeks motorfietsfabrikanten die Scramblers produceren. Dit laat alleen maar zien hoe populair het genre Scrambler is geworden. Bekijk hierboven het uitgebreide assortiment.

De Scrambler is een echte custom-made motor in de bike-scene. Deze motorfiets is een mix van een retro fiets met een bovengemiddelde rijhoogte en schokbrekers. Het stuur is breder en de koplampen zijn kleiner dan normaal. Elk aspect van het uiterlijk van een Scrambler wordt met een reden gedaan. Ik hoor je denken, waarom? Dat is heel simpel: Scrambler betekent vuil, vuil betekent plezier en plezier betekent opvallen. Opvallend is de Scrambler zeker, uitziende stukjes die te veel uitsteken, afgebroken of verbogen worden is typisch een Scrambler. Deze opvallende stukjes zijn zeker geen probleem, dit maakt een Scrambler geheel eigen en in geen enkel opzicht hetzelfde als een andere motor. Zelfs de namen van de Scramblers zijn niet te vergelijken met andere motoren, denk aan de Dark Icon, Desert Sled en de Full Throttle.

 

 

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Brabant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

86 Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Vanmiddag Brabants gastvrij ontvangen door Sara met 'n heerlijk kopje koffie en een geanimeerd gesprek over motoren en het (motor) leven. Meteen een mooie broek en ontzettend gave jas gescoord. Daarna met Jean - Claude diverse motoren bekeken en besproken, waarbij de Ducati Diavel en diverse Benelli modellen de revue passeerden. Prachtige zaak waar de Italiaanse passie vanaf spat. Top!

- Rens Gestel