Specials

Ontdek onze Custom Build Specials

Gewoon is ook zo normaal…

Motor Ducati Superquadro 1198cc , L-twin, liquid cooled, 4 valves per cylinder
Tech Specs 195 PK, DTC, EBC, DES, DQS, fully RbW, TFT dash, monocoque alu frame
Wielen Kineo 17” tubles forged rims
Uitlaat QD
Alu parts DPNS
Paint MW-Design

DUCATI ÉLITE SECONDA VERSIONE

Als basis werd een nieuwe Ducati 1199 Panigale S gestript. Deze ultieme Superbike die van af fabriek beschikt over onder andere ABS, Traction Control, elektronische motorrem en maar liefst 195 PK vormde het fundament de ode aan de 55 jaar geleden in 1959 door Ducati gebouwde “Superbike” de Ducati Élite 200.

SCRAMBLER AL13 BLUE

Om een geheel nieuwe style Scrambler te maken hebben we een nieuwe Scrambler compleet ontmanteld tot alleen het motorblok nog op de brug stond. Bij het opnieuw opbouwen hebben we gekeken naar bijvoorbeeld de lijnen die in frame zitten en daar op een geheel nieuw ontwerp gecreëerd. Gebruikmakend van handgemaakte nieuwe delen of gemodificeerde delen van andere types Ducati. Zo hebben we bijvoorbeeld de originele swingarm omgedraaid. Oorspronkelijk loopt de ketting boven door de swingarm, nu onder door en moest de achter schokbreker hierdoor een nieuwe plek krijgen . En de naam? AL13 is de element aanduiding voor aluminium (doelend op de hand geklopte aluminium delen), Blue heeft natuurlijk betrekking op de frame en swingarm kleur Candy Blauw.

Motor Ducati 803cc, L-twin, air cooled, 2 valves per cylinder
Tech. Specs 75 PK, Terrelis tube frame, Fuel through frame USD swing arm
Wielen Pebro Wheels 19”front 17”rear
Uitlaat Hand made
Alu parts Hand made
Paint MW-Design
Motor Ducati Testastretta DVT 1262cc, L-twin, liquid cooled, 4 valves per cylinder
Tech. Specs 156PK, 130 Nm, DTC, ABS, DWC, power launch, cruise control
Wielen 14 spoke 17” 120 front 240 rear
Uitlaat Termignoni full race
Alu parts Hand made
Paint MW-Design

DUCATI XDIAVEL EDIZIONE SCURO

Edizione Scuro staat voor donkere uitvoering. Omdat wij vonden dat de XDiavel nog niet dark genoeg was, hebben we ook deze Ducati gestript tot op het blok. Alle delen die niet zwart waren, dus inclusief het grijze frame, zijn de spuitcabine in gegaan om mat zwart te spuiten. Om een extra accent aan het plaatwerk te geven is dit juist donker gun metal grey gespoten. De finishing touch zijn o.a. de bekabeling door het stuur weggewerkt, een halve side mount onopvallende bar end richtingaanwijzers, en bv rode accenten op de remklauwen, achter veer en wielen.

SCRAMBLER FT CAFÉ RACER

De Scrambler straalt al Cafe Racer uit. Maar dat kan natuurlijk nog veel meer Die Hard in de echte Café Race style van midden jaren ’60. Dus clip-ons er op, teller verhuisd naar het midden, chromen zij panelen op de tank, kort aluminium spatbord, race uitlaatje en een passende kleurstelling op de scrambler. En zie de Scrambler verwijst meer dan eens naar de Ace café bijeenkomsten.

Motor Ducati 803cc, L-twin, air cooled, 2 valves per cylinder
Tech. Specs 75 PK, 68 Nm, ABS , Terrelis tube frame
Wielen 10 spoke light alloy 18”front 17”rear
Uitlaat Termignoni
Alu parts Rizoma
Paint MW-Design