E-MTB

Let's get this show off the road

E-MTB of…..?
Off road naar een nieuw level?

In heel Europa al een mega hit. Alleen Nederland moet om een of andere vage rede deze nieuwe sport nog ontdekken. Natuurlijk te gebruiken als MTB met extra ondersteuning, maar vergis je niet. Met de E-MTB worden de single tracks cross banen. 10 km fietscross, 15 km klapzand, 20 km heuvel op, down hill en hoge sprongen. Het komt allemaal binnen bereik met de Thok.

MIG TK01-RR

Bring it on! De nieuwe MIG TK-01RR is klaar voor elke uitdaging, Nu met een af-montage die de toch al niet misselijke andere modellen naar een nog hoger level tilt.

Meer info

MIG-S

Een All Mountain e-bike met sportieve eigenschappen, voor wie op zoek is naar een wendbare, presterende en leuke e-mtb onder alle omstandigheden. Een e-mtb die je in staat stelt om elke trail te verkennen met een unieke rijstijl.

Meer info

MIG-RR

MIG-RR is een Enduro e-mtb waarmee je elke top kunt bereiken en de meest uitdagende afdalingen aankan. De geometrieën zijn ontworpen om zowel de meest veeleisende beklimmingen als de zwaarste afdalingen veiligheid te bieden.

Meer info

MIG-RR Limited

MIG-RR Limited is de MIG-RR voor de veeleisende E-MTB’er die nog meer eisen stelt aan zijn Enduro e-MTB. onder andere afgemonteerd met carbon wielen en hoogwaardige Öhlins. Slechts in een totale productie van 50 stuks waarmee het mogelijk wordt op de fiets de naam van de koper te plaatsen.

Meer info

Moto Puro. Maak kennis met passie!

  • Wij houden van motoren, ademen kennis en zijn nergens liever mee bezig.
  • Wij gunnen iedereen een fantastische rijervaring en gaan daarvoor door het vuur.
  • Wij doen wat we beloven!
  • Meer kennis van Italiaanse motoren in 1 winkel dan in heel Noord Nederland
  • Passie voor Italie (kopje koffie erbij?!)
  • By far de gezelligste showroom van het Westerlijk halfrond. Je bent wel in Branbant natuurlijk.
Bezoek onze showroom

Klanten beoordelen ons met 4.8 van 5

Goede dealer, vriendelijk en bekwaam personeel. Altijd gezellig om even een kop thee te drinken en door de showroom te lopen. Ze hebben echt een passie voor Ducati en geven om kwaliteit. En ze organiseren ook nog een paar leuke events die het jaar heen.

- Peter B.