Moto Puro All Road Tour

Zondag 30 april

Wij willen onze klanten natuurlijk de beste motorervaring bieden en daarom zijn wij verheugd om samen te werken met MotorAcademy om onze exclusieve All-Road tour aan te bieden. Deze tour is speciaal ontworpen voor onze klanten en bied de perfecte gelegenheid om jouw motorvaardigheden te verbreden en te genieten van het ultieme vrijheidsgevoel.

De All-Road tour is een geweldige ervaring waarbij de kans krijgt om off-road te rijden en je vaardigheden een boost te geven. Tijdens de tour leer je belangrijke vaardigheden zoals balanstraining, rem- en kijktechniek, en krijg je tips & tricks van professionele & opgeleide instructeurs om je vaardigheden te verbeteren.

Bij de tour zit een cursus stoer kijken inbegrepen

Onze instructeurs Paddy en Ronnie staan klaar om jou te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven aan eventuele vragen die je hebt. De tour bestaat uit 2 groepen van 8 personen, een ochtend en -middaggroep.

Datum en tijden:
30 april 2023
Ochtend: 09:30 aanwezig start. Tour 10:00 – 12:00
Middag: 12:30 aanwezig start. Tour 13:00 – 15:00

Als Moto Puro klant krijg je de kans om voor slechts € 39,- deel te nemen aan deze exclusieve All-Road tour. Klik HIER om je aan te melden.
Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We kijken ernaar uit om jou te zien tijdens deze onvergetelijke All-Road tour!
En…..luk het niet om er bij te zijn, er volgen nog meer uitdagende trainingen waaronder ook met off road motoren op afgesloten terrein 😉