Presentatieavond met spreker Joey Litjens

Zelfreflectie & Veiligheid

Graag nodigen we jullie uit voor een presentatie avond met als spreker Joey Litjens.

Joey Litjens behoeft voor velen geen introductie. Maar voor de diegene waar de bel nog niet helemaal gaat rinkelen…
Joey is als ex coureur in de GP’s nu actief als full time motorsport trainer, begeleider van coureurs, analist bij Ziggo sport en dus als gast spreker.

Joey op Portimao
Joey als analist

Bij Joey brandt na een zware val in 2009 nog steeds het vuur en de grote passie voor de motorsport, met als enig verschil dat hij zelf niet meer professioneel op de motor zit. Maar gebleven is de enorme drive, die hem als actief coureur zo ver gebracht heeft. Met die drive, zijn eigen race-ervaring en een intensief opleidingstraject bracht hij niet alleen zichzelf naar een hoog niveau, maar komen nu ook de coureurs onder zijn vleugels verder.

Zelfreflectie & veiligheid

Joey zal een presentatie geven over zelfreflectie en veiligheid. De presentatie is voor alle motorrijders van beginner tot gevorderd. Hiermee zal je uiteindelijk met meer fun het motorrijden kunnen beleven.

De lezing zal zijn op vrijdag avond 31 maart in de showroom van Moto Puro.
De deur is open vanaf 19:00 en de lezing vangt aan om 19:30. De lezing wordt je door Moto Puro aangeboden en is dus gratis!
Wil je de lezing graag bijwonen? Meld je dan alvast aan via de mail hieronder want het aantal plaatsen is niet onbeperkt 😉

nieuwsbrief@motopuro.nl

Joey in de GP’s