SCM goedgekeurde peilzender

Na diefstal terugvindsysteem

Na diefstal terugvindsysteem voor de motor

De afgelopen jaren is de diefstal van motoren alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor hun kostbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Helaas weten wij als motorrijder dat we niet vrolijk worden van de (meestal) door verzekeringen verplicht gestelde alarm systemen. Niet meer starten, te pas en te onpas afgaan van de sirene en veel erger nog, storingen en uitvallen van de moderne electronica systemen.

Mio1

De oplossing voor ons motorliefhebbers schuilt in de hagelnieuwe en vers SCM goedgekeurde Mio1.

De Mio1 peilzender is een na-diefstal terugvind systeem met een wereldwijde dekking. De peilzender zorgt ervoor dat uw motor altijd te vinden is. De Mio1 pilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

Via het online platform en de app heeft u altijd in één overzicht uw motor (of meerdere objecten) inzichtelijk. De Mio1 zend signalen uit via GSM, RF en GPS. Na diefstal en melding daarvan bij de aangesloten meldkamer opsporingsdienst in samen werking met de Politie de gestolen motor nauwkeurig lokaliseren en terug vinden.

De Mio1 is stand-alone. Dus eenmaal ingebouwd in de motor niet gekoppeld aan enige elektronica of accu van de motor zelf. En dus niet van invloed op de delicate data die door de kabelboom gaat. Door de SCM goedkeuring kan deze peilzender tevens aan de verzekering aangeboden worden als vervanging van het M2 alarm.

Kosten inclusief montage en BTW € 399,-